Luxe appartementen op een unieke locatie met schitterend zeezicht

Allonbay ligt op een unieke locatie, direct aan het strand en op 3 km van het centrum van Villajoyosa met verschillende mooie parken, leuke restaurants, bars, boulevard, supermarkten en tal van winkels. Het strand voor de woningen is een fijn kiezelstrand, maar je kunt ook langs de kustlijn naar het zandstrand van Villajoyosa lopen.

Investeer vanaf € 393.000 in Allonbay

Project Allonbay is: Zeezicht Luxe appartementen & penthouses Binnen- en buitenzwembad, sauna & gym Unieke ligging Direct aan het strand Goede investering

Project Allonbay - Villajoyosa

Een luxe residentie direct aan het strand met een schitterend zeezicht vanaf nagenoeg ieder appartement of penthouse. Het totale resort bestaat uit verschillende projecten met allemaal een eigen uitstraling en deze zijn weer onderverdeeld in verschillende blokken. Ieder project bestaat uit appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers en ze zijn allemaal omringt door veel groen en mediterrane beplanting, een groot gemeenschappelijk buitenzwembad met ligweide, binnenzwembad, sauna en gym. Allonbay ligt op een bevoorrechte locatie aan het strand en slechts 3 km van het charmante centrum van Villajoyosa, waar je kunt genieten van een fijn zandstrand, boulevard, gezellige restaurants, bars en talloze winkels.

AURA

Allonbay Aura

vanaf € 650.000 k.k.
ASTER II

Allonbay Aster II

vanaf € 410.000 k.k.
AZURE

Allonbay Azure

vanaf € 397.000 k.k.
ASTER I

Allonbay Aster I

vanaf € 860.000 k.k.

Villajoyosa

Een charmant traditioneel kleurrijk kustplaatsje met een heel fijn zandstrand, gezellige boulevard met vele restaurants en barretjes, een haven en een historische binnenstad waar je het gehele jaar door tussen de Spanjaarden heerlijk kunt genieten van de vele leuke restaurants, barretjes en winkels. Een ideale bestemming als je niet houdt van massatoerisme maar wel van het traditionele Spaanse leven, gastronomie, gezelligheid en zon het gehele jaar door.
Het beste klimaat van Spanje De Costa Blanca, ook wel de Caraïben van Europa, heeft een Mediterraan, subtropisch klimaat met het gehele jaar door aangename temperaturen. Milde zomertemperaturen (28-32°C) en zachte lentetemperaturen in de winter (17-20°C). Bovendien schijnt de zon hier gemiddeld 320 dagen per jaar.

Kleurrijk

Aan zee

Villajoyosa

Historische binnenstad

Caraïben van Europa

WAAROM KIEZEN VOOR KOOP IN SPANJE?

Al meer dan 20 jaar begeleiden wij (potentiële) kopers met de zoektocht naar een nieuwbouw woning aan de Costa Blanca. Wij hebben een door ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van moderne nieuwbouw appartementen, penthouses en villa’s aan de Costa Blanca Noord en Zuid.

Je inschrijving kan niet worden verwerkt, probeer het opnieuw!
Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief​

Altijd als eerste ons nieuwe aanbod in je mailbox​